Tähtis teadaanne!

Riigis on välja kuulutatud eriolukord ja tänaseid arenguid vaadates ning analüüsides peame olema valmis COVID-19 viiruse laiemaks levimiseks. Selleks, et võimalikult targalt toimetada tuleb tähelepanelikult järgida Terviseameti, ministeeriumite ja kohaliku omavalitsuse poolt saadetud juhiseid. Pidades nõu erinevate osapooltega, on selge, et olukord võib muutuda hetkega, aga täna veel ei ole Mulgi vallas viirusjuhtumeid registeeritud ja kõik meetmed on suunatud nende ennetamiseks. Spordikeskustes suletakse spordisaalid, sh jõusaalid. Ujulad jätkavad tavapärast tööd, aga treeninguid vees ei toimu.  Teeme rahulikult vajalikke toimingud, jälgime olukorda ja uut informatsiooni edastame jooksvalt. Väga oluline on me kõik käituksime vastutustundlikult, mis tähendab, et hoiame hügieeni ja haigussümptomite korral väldime edasisi kontakte.